West Sussex

£209,950

2 | 1 | 1

  • Two Bedrooms
  • First Floor Flat
  • Private Balcony
  • Re-fitted Kitchen
  • Triple Aspect Sitting Room/Dining Room
  • Re-fitted Bathroom
  • Communal Gardens
  • New Double Glazing
  • Residents Parking, Lift facility available
  • Easy Access to the village centre
DESCRIPTION A purpose built 2 bedroom first floor flat situated within close proximity to Storrington village centre. With walks along the river Stor close-by and Waitrose and other shops, pubs and various amenities on your doorstep, everything is nearby. The property comprises a good sized triple aspect sitting room/dining room with large bay window and access to private balcony, this light and airy flat has a re-fitted kitchen and bathroom. Outside there are well kept communal gardens and residents parking clearly marked for Mill House. The property can be accessed by stairs or lift.

ENTRANCE Stairs or lift up to the first floor, personal wooden front door to:

ENTRANCE HALL Laminate flooring, cupboard with coat hanging space.

SITTING ROOM/DINING ROOM 16' 1" x 14' 5" (4.9m x 4.39m) An 'L' shapred light and airy room which is triple aspect and benefits from a large double glazed bay window, further double glazed windows, laminate flooring, TV point, double glazed door to:

PRIVATE BALCONY With space for seating.

KITCHEN 8' 1" x 7' 2" (2.46m x 2.18m) Double glazed window, integrated 'Lamona' oven and separate grill, laminate working surface, stainless steel one and a half bowl single drainer sink unit with swan neck mixer tap.

BEDROOM ONE 11' 11" x 9' 7" (3.63m x 2.92m) Double glazed double opening doors to private balcony, built-in double cupboards with hanging rail and shelving.

BEDROOM TWO 9' 7" x 7' 9" (2.92m x 2.36m) Double glazed window overlooking communal gardens, cupboard housing 'Stelflow' pressurised unvented cylinder with shelving, further cupboard with hanging rail and shelving.

RE-FITTED BATHROOM Panel enclosed bath with folding glass and chrome screen, hand held shower, vanity unit with drawers and cupboards under with inset wash hand basin, wall-mounted glass fronted medicine cabinet, stainless steel heated chrome towel rail, low level push flow w.c., part tiled walls, double glazed obscured window.

OUTSIDE

COMMUNAL GARDENS There are beautifully maintained communal gardens to the front and rear of the flats.

PARKING There are several residents parking spaces available specifically for the flats in Mill House.

AGENTS NOTE Lease details: 999 years from 1974.
Maintenance charge: paid quarterly at £300 = £1200 per annum - includes building maintenance expenses and buildings insurance.
Ground Rent: £10 payable once only annually in June.